Reviews Luxe chalet Brammetje

Door: Familie Pol, Op: 10-02-2018
Hallo familie Blom,Wat hebben we genoten van jullie prachtige chalet!! Bij binnenkomst viel onze mond open van verbazing: zo prachtig, ruim en warm ingericht en het uitzicht overtrof echt alles. De ruimte was ideaal voor ons gezelschap: twee gezinnen met ieder twee kindjes en opa en oma erbij. De dingen die we hebben ondernomen, het samenzijn met de familie was al fantastisch. Maar Brammetje heeft dit alles meer dan compleet gemaakt. Het was voor ons allemaal een onvergetelijke vakantie en wat ons betreft....... voor herhaling vatbaar. Dus wie weet Brammetje..... tot snel!! Groetjes!
Door: Fam. van de Berg, Op: 27-01-2018
Wij zijn net terug van een zeer geslaagde wintersport vakantie in chalet Brammetje. Dit niet in de laatste plaats door het prachtige, zeer goed onderhouden en schone (zelden ergens geweest waar het zo schoon was, complimenten aan Sylvia!) chalet dat met veel liefde en aandacht is ingericht. Echt een aanrader! Aangezien we het ook nog eens het geluk hadden dat we de hele week zon hebben gehad, hebben de niet-skieers in ons gezelschap (5 volwassenen, 1 dreumes) enorm kunnen genieten op het prachtige ruime terras waar de hele dag zon is. We hadden een kindje van 15 maanden bij ons die daar rustig veilig heeft rond kunnen lopen aangezien alles afgezet is/kan worden). Wij komen zeker nog een keer terug. Dank!
Door: Familie Schouten, Op: 20-01-2018
Misschien een wat verlaat bericht voor in het gastenboek. Maar hier is het dan toch uiteindelijK. Na vele jaren in Königsleiten te hebben gelogeerd waren we dit keer te laat met boeken en was enkel Chalet Brammetje nog vrij. We dachten dat dit minder leuk zou zijn daar het niet aan de piste ligt maar niets bleek minder waar. Met onze jong volwassen kinderen zijn we in alle 3 gebieden wezen skiën en even met de auto de berg af bleek in de praktijk geen enkel probleem. We troffen het enorm met het weer en hadden het top! Chalet Brammetje is zo mooi dat het onze stoutste verwachtingen overtrof. De muziekinstallatie de televisie (thuis hebben we minder goed en groot beeld:) de ruime keuken met alles erop en eraan, de spelletjes die voor het gebruik klaarliggen, het flesje wijn op tafel, fantastisch. De uitzichten om van te smullen, de privacy van de aan de slaapkamers grenzende schitterende badkamers, de lengte van de (heerlijke lange) bedden, kortom: dit hebben we nooit eerder ergens kunnen huren. Wij komen zeker terug naar Brammetje, familie Blom: hartelijk dank! 
Door: Manon en Ruben, Op: 13-01-2018
Lieve Ruud en Gerda! Ik wil jullie heel erg bedanken voor weer een onwijs lekkere week! het is iedere keer weer een cadeautje om mee te mogen naar 1 van jullie "huisjes" :) (onbegrijpelijk dat verschillende gasten nog steeds een verkleinwoord gebruiken voor dit megahuis!). Ook al was ik er een paar dagen niet bij op de piste, dat mocht de pret niet drukken. Waar kan je beter vertoeven als hier wanneer je gedwongen thuis moet blijven:). Het duurde gelukkig maar 2 dagen! Het heerlijke skiën, rodelen, wijntjes drinken, eten, potjes yatzee, chips, ontbijtjes & niet te vergeten de LOL, maakten de week weer compleet! Ontzettend bedankt! Dikke kus, Manon & Ruben.
Door: Familie Krabbe, Op: 06-01-2018
Wij hebben een fantastische week gehad in “Brammetje”. Het huis was werkelijk van alle gemakken voorzien en prachtig gelegen, uitkijkend over het dal. Ook 2 restaurants op loopafstand met vriendelijke bediening en lekker eten voor een leuke prijs. We hebben heerlijke avonden met een boek op de bank voor de houtkachel doorgebracht en zijn helemaal tot rust gekomen. Een echte aanrader!
Door: Fam. Bouwman, Op: 30-12-2017
Wat een heerlijke Kerst hebben wij gehad! Al bij aankomst werden we verrast door de gezellige sfeer in het huis, inclusief Kerstboom! De voorzieningen en uitrusting zijn gewoon perfect waardoor er in alle luxe heerlijk ontspannen kan worden. Wellicht hadden we ook het geluk aan onze zijde met het weer zodat we iedere dag onder heerlijke omstandigheden konden skiën op de prachtige nabijgelegen pistes om daarna lekker bij de brandende houtkachel en biertje en wijntje te kunnen nuttugen. We hebben, samen met vrienden, een week lang genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Door: Fam Beijnes-Liem, Op: 23-12-2017
prachtig hoog gelegen (1000m) luxe chalet met vrije blik van Mittersill tot Neukirchen. Heerlijk balkon aan de dal zijde. Bijzonder smaakvol en praktisch ingericht. De vijf slaapkamers met eigen douche/bad en sanitair geven je de luxe van een hotel met de gezelligheid van een chalet. De keuken is goed en compleet ingericht. Kwaliteit groot geschreven. Met 9 personen hebben we het probleemloos en zonder ruzie volgehouden , 4 weken was zeker ook gelukt. Wij komen graag terug.
Door: Familie Tukkers, Op: 14-10-2017
Beste familie Blom,Na een stevige klim met prachtige vergezichten onderweg belanden we op ons vakantieadres "Brammetje".De zon stond strak aan de hemel terwijl we ons vakantiehuis gingen verkennen. In een woord "Geweldig"! Wat een prachtig, super, gezellig, comfortabel en praktisch ingericht chalet. We voelden ons er direct thuis. "We" zijn twee opa`s en oma`s, met een papa en mama en twee schatten van kleinkinderen. Eva van 16 maanden, en Levi van 8 weken oud. We konden grote delen van de dag buiten bivakkeren en `s avonds heerlijk in het Chalet relaxen. De hele week hadden we stralend weer dus heerlijk kunnen wandelen. Iedere dag konden we uitgebreid eten aan de gezellige eettafel met comfortabele stoelen. Heel relaxed. Helaas komt aan alles een einde en gaan we weer richting nederland waar ons allen weer een taak wacht. We hebben in één woord GENOTEN! Bedankt voor het ter beschikking stelen van jullie zeer comfortabele chalet.
Door: Familie van de Plas, Op: 16-09-2017
Wat hebben wij het 2 jaar geleden mooi gehad in Chalet Brammetje, en wat een mooie nieuwe website hebben jullie. Overzichtelijk en rustig. Dit luxe Chalet raden wij iedereen aan, wij komen zeker nog eens terug! Vriendelijke groet!
Door: Gerrit en Elly, zomer, Op: 24-06-2017
Wij ( Gerrit en Elly, 55 plussers ) hebben het grandioos gehad in Chalet Brammetje! Voor ons een vakantie met stip op nummer 1. En zeker niet in de laatste plaats door het Chalet, wat voorzien is van alle denkbare comfort, gezellig modern en met zorg ingericht, het heeft ook een heel mooie veranda, waar je heerlijk kan luieren en zonnen met een zacht briesje. Onze verwachtingen waren hoog, na het zien van alle foto's......en dat is helemaal waar gemaakt. Maar ook de omgeving, het uitzicht: wunderbar, daar krijg je geen genoeg van! Je hoeft niet elke dag weg te gaan om veel te kunnen genieten! De wandelingen, direct vanuit Brammetje te maken. Hoogtepunten wat ons betreft om naar toe te gaan o.a.: Grossglockner Hochalpenstrasse, met de Wildkogelkabelbaan naar het bergstation, daarboven kan je ook heel goed wandelen en er zijn prachtige uitzichten. De Sigmunt Thunklamm bij Kaprun, dat is een kloof doorsneden door een rivier met watervallen, waar je via trapjes langs loopt, interessant voor jong en oud. Het bezoekerscentrum Hohe Tauern in Mittersill, leuk voor jong en oud. Wandelen om de Hintersee, prachtige natuur! Ruud en Gerda, bedankt dat jullie je mooie chalet aan ons wilden verhuren en we wensen jullie nog veel genietende gasten toe.
Door: Familie Schoonhoven, Op: 18-02-2017
Tergelegenheid van het veertig jarige huwelijks jubileum van mijn vader en moeder Schoonhoven zijn we door mijn ouders uitgenodigd om op wintersport te gaan naar Brammetje in Oostenrijk.Via internet geboekt is het altijd maar weer afwachten hoe het maar werkelijk is.Tot onze verbazing en opluchting was alles precies zoals het omschreven en op de foto's stond!!!! Ik wilde bij deze u laten weten dat wij de familie Bijl vader en moeder 2 dochters 14 en 11 jaar oud samen met mijn ouders Fam. Schoonhoven en mijn zusje,haar vriend en twee zoontjes van 3 en en half en 1 jaar oud, een onvergetelijke wintersport vakantie hebben gehad in Brammetje wat een prachtig chalet op een magnifieke locatie!!!! en natuurlijk de omgeving!! Onze complimenten over de inrichting van het chalet Brammetje!! Wij willen bij deze jullie ook verder succes wensen met het verhuren van jullie chalets en hopelijk tot gauw!! Vriendelijk groet Carolien Bijl
Door: Fam. van den Berge, Op: 11-02-2017
De site zegt alles. Een heerlijk huis met fantastische mogelijkheden. Alle kamers bezet en toch voelt het ruim en gezellig aan. Absolute aanrader!
Door: Fam. van Dreumel, Op: 05-02-2017
Beste Ruud & Gerda, Wat hebben jullie een fantastisch huis met een fantastisch uitzicht! Het huis is van alle gemakken voorzien en meer, we hebben in niks misgegrepen. We hebben een topweek gehad en deze week was zeker voor herhaling vatbaar. Kortom een aanrader! Vriendelijke groeten, Fam. van Dreumel
Door: Groep Brammetje, Op: 28-01-2017
Weer terug van skivakantie in Bramberg. Geweldige vakantie geweest met heerlijke sneeuw en met grote regelmaat prachtig weer waar we meerdere malen van genoten hebben op het heerlijke terras van ons chalet "Brammetje" met prachtig uitzicht. Ook meerdere gezellige avonden gehad in het zeer gezellige en mooie huis! groet van groep Brammetje 2017
Door: Nickée, Op: 21-01-2017
Met een groep vrienden hebben wij een heerlijke week doorgebracht in Chalet Brammetje. Wat een prachtig chalet, met heel veel charme en perfect onderhouden. Ondanks een aantal dagen slechte weersomstandigheden heeft dat voor ons de pret totaal niet mogen drukken - open haard aan, onder een kleedje, met een glas wijn in de hand koken in de luxe keuken etc. Perfecte locatie, helemaal in combinatie met de taxiservice die ons iedere dag naar de skilift bracht en weer ophaalde. Is het al te vroeg om te gaan plannen voor volgend jaar? :)
Door: Kristel en Chiel, Michel en Maike, Remy en Deni, Ruben en Manon, Rosalie en Dennis, Op: 14-01-2017
Wat hebben wij het top gehad en dit schitterende 5 sterrenchalet. De keuze uit de 3 skigebieden op korte afstand vonden wij geweldig, de uitzichten vanuit het Chalet in het witte dal adembenemend. De privacy van de badkamers en slaapkamers, de gezelligheid van de grote robuuste eettafel waar we vele spelletjes aan speelden. Het kan gewoon niet op hier. Diepsneeuw, pulversneeuw, kou en zon, we hebben alles gehad en de geweldige rodelavond zullen we nooit meer vergeten:) Vele sneeuwgroeten en Tot volgend jaar! 
Door: Familie de Gier - Philippi, Op: 07-01-2017
Wat een magische plek, een prachtig chalet, echt van alle gemakken voorzien. Zelfs als het minder mooi weer is om te skiën is het absoluut geen straf om een dagje in het chalet te vertoeven. Wat een luxe, alle kamers en suite, een mooie ruime woonkamer en keuken. Wij hebben volop genoten! Ook van alles rondom het chalet. Zo lopen er reeen achter het chalet langs en ook de das laat zich zien. Het gebied Bramberg is een heerlijk skigebied, mooie brede pistes. Wij hopen zeker nog eens terug te komen met de familie!
Door: Burmann 5-1-2017, Op: 31-12-2016
Liebe Gerda und Ruud, wir sind gestern pünktlich abgereist und haben das Chalet ordnungsgemäß verlassen. Es war sehr schön und es hat alles gut funktioniert. Taxi Wimmer war zuverlässig und die Skischule Bramberg war auch gut! Beste Grüße, Stefan Burmann
Door: Jorien 27-12-2016, Op: 24-12-2016
Hallo Ruud en Gerda! Het gaat hier heel goed.. wat een fantastisch fijn huis.. De taxiservice is echt perfect! Ontzettend vriendelijk en stipt.. echt een aanrader.. Gr jorien
Door: Germaine en Jan van Bree, Op: 03-09-2016
Tijdens ons eerste verblijf in juni 2015 konden we door minder goed weer een deel van onze vakantieplannen niet uitvoeren. Maar het huis is zó mooi en de ligging zó fantastisch dat we besloten dit jaar in augustus een 2e poging te doen. We werden niet teleurgesteld: 2 weken mooi weer, de 2e week zelfs nauwelijks te overtreffen. Veel gewandeld, door de diverse Pinzgau zijdalen in de omgeving, maar bij 30C+ temperaturen vooral ook op hoogte. Koeler en super uitzicht. Dagje Salzburger Festspiele tussendoor. Een mooier terras op de wereld bij een zonnig ontbijt en avondmaal is welhaast niet denkbaar. Blijft in portefeuille voor de toekomst!
Door: Kees en Coby van de Water, Op: 06-08-2016
Beste Ruud en Gerda, Even een berichtje vanuit Brammetje.We vermaken ons hier prima: prachtig huis en magnifiek uitzicht. Nog nooit hebben we zulk mooi weer in de alpen meegemaakt. Vanaf dat we hier zijn is het tropisch warm (ruim boven de 30 graden). Zelfs nu (half 10) nog 23 graden op het balkon. We hebben dan ook praktisch alle keren zowel s'ochtends als s'avonds buiten gegeten. Veel moois van de omgeving gezien. We zijn een dag naar stubachtal (net ten oosten van felbertauern) geweest, daar met liften omhoog en een prachtige rondwandeling rondom weissee gemaakt. Vanwege de warmte zoeken we bewust de hoogte op. Zo hebben we ons met de taxi naar het einde van het obersulzbachtal laten rijden en daar de gletscherweg gewandeld. Perfect weer voor zo'n wandeling met indrukwekkende vergezichten en watervallen.Ook naar de Hintersee geweest. Nog geen half uur rijden (net voor Felbertaerntunnel rechts het zijdal in). Prachtig idyllisch meer. Stuk geklommen richting st poltner hutte. Prachtig uitzicht op twee watervallen. Wel erg warm (35 graden). Terug nog gezwommen in meer bij Uttendorf (net voorbij Mittersil richting Zell am see). We vonden dit meer nog mooier dan dat bij Hollersbach (meer is veel groter zodat je echt een flink stuk kan zwemmen; voor de kinderen erg leuke drijvende klimwand). Opnieuw buiten op het terras gegeten en zo misschien nog even naar het dorp om naar het concert te luisteren. Kortom we vermaken ons prima. Na een lange dag weg is het heerlijk thuiskomen in zo'n comfortabel huis. Wij genieten met onze dochters (15, 18 en 20jaar) en onze zoon van 7 jaar volop. Hartelijke groeten vanuit Brammetje Familie van de Water, 
Door: Familie Blokzijl, Op: 16-07-2016
Wij hebben net als al onze voorgangers een fantastische vakantie gehad in jullie chalet Brammetje! Het chalet is van alle gemakken voorzien en wat een super uitzicht over het dal. Voor onze tweeling van 13 was er genoeg te doen in de omgeving. Nogmaals hartelijk dank. Brammetje is zeker een aanrader!
Door: Fam. Pol en Kok, Op: 18-06-2016
Dag Ruud en Gerda, Inmiddels zijn we weer thuis na ons verblijf in Brammetje voor 14 dagen. Het begon allemaal een beetje nat maar we hebben een heleboel gezien en vele wandelingen gemaakt in het natuurreservaat, naar de Gross Glockner geweest, Schluchten bezocht en lekker uit wezen eten. Brammetje is ons prima bevallen. Mooi chalet met ruime woonkamer en goede voorzieningen. Alles werkte naar behoren. We hebben ook naar de voetbal kunnen kijken op Nederland. Erg gezellig! De laatste dagen waren erg mooi en zelfs zeer warm dus toen kwam het vakantiegevoel echt op gang. Wegens de regen en bijgaande kilte hebben we de open haard gebruikt (met alleen het beschikbare hout). Wij de familie Pol en Kok hebben een prima vakantie gehad en wellicht dat we in de toekomst wellicht in de winter nog eens een boeking zullen doen. Met vriendelijke groet vanuit Capelle, Freek en Jozien Kok ( en namens Ineke en Geurt Pol)
Door: Els Makkinga, Op: 14-05-2016
Chalet Brammetje is een prachtig chalet met een fantastisch uitzicht. In de omgeving is veel te doen, eigenlijk was 1 week veel te kort. Wij komen terug omdat we nog meer willen zien van de omgeving en het chalet geweldig mooi is. Bedankt.
Door: Familie Buyse Belgie, Op: 19-03-2016
Beste heer en mevrouw Blom We zijn deze nacht thuisgekomen van een meer dan geslaagde wintervakantie en uw chalet heeft daar zeker toe bij gedragen gezellig comfortabel en perfect gelegen. Ondertussen kennen we het dorp zo al een beetje en we vinden het steeds fijn om terug te keren. Dit jaar hadden we dus onze drie kleinkinderen bij dat zal de mevrouw van het onderhoud wel gemerkt hebben aan de ramen en ook al zijn ze nog zo klein de sledes waren de grootste attractie. Dank u wel. Met vriendelijke groeten Lieven en Katrien Buyse-Audenaert
Door: Patricia en familie., Op: 12-03-2016
Beste Ruud en Gerda, We zijn weer thuis en wat hebben we het lekker gehad! Het huis was heerlijk! Mooie kamers, lekker terras, gezellige woonkamer, super voorzieningen, heerlijke bedden..het was echt top! Daarbij waren we ook enthousiast over het skigebied en hebben we een lekker zonnetje gehad. Al met al een heerlijke vakantie! Bedankt voor deze mooie week en we zullen jullie aanbevelen aan iedereen die het wil horen. Groetjes Patricia.
Door: Familie vd Plas, Op: 27-02-2016
Voor de 3e keer mochten we gebruik maken van het heerlijke Chalet Brammetje; Het is al helemaal ons thuis geworden! Die prachtige uitzichten vervelen nooitzo waanzinnig mooi. Onze groep bestaat uit ervaren skiers en wandelaars en dan is Brammetje echt geweldig. We hebben dit keer gebruik gemaakt van de taxiservice en dat is nog een stukje meer luxe! iedere dag werden we opgehaald door het busje met onze skietjes en afgezet voor de lift. 2x gebruik gemaakt van de apres-ski in het dorp de wandelaars ernaar toe gewandeld met de zeer flexibele taxichauffeur een tijd afgesproken en met zijn allen met de taxi terug zodat we allemaal wat konden drinken. Een heel goed geste familie Blom tot volgend jaar weer!
Door: Familie Eijkelboom, Op: 20-02-2016
Beste Ruud en Gerda We hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige chalet. Mooi weer en heerlijk kunnen skien. Ook de kidds hebben veel plezier beleefd mede door de spelletjes in het huis. Fijn ook dat we gebruik konden maken van de broodjesservice! Hartelijke groet!
Door: Chris, Op: 13-02-2016
Je krijgt in het leven wat je geeft! Blijkbaar hebben we veel gegeven want wat hebben we veel gekregen! Het tweede jaar op rij hebben we met volle teugen genoten van iedere minuut in de bergen. Zon sneeuw en lekker eten wat heeft een mens nog meer nodig. En thuiskomen in Brammetje geeft een fijn gevoel en dat fijne gevoel nemen we weer mee naar huis. Chris Marie Caroline Kato Nik Emma Stijn Maarten Dirk Viktor en Vake
Door: Allet, Gretienus, Tieneke en Kees Minke, Peter, Op: 23-01-2016
Hallo Brammetje, Wat waren we blij toen bleek dat je nog een week beschikbaar was. Na ons bezoek van vorig jaar ben je niet uit onze gedachten weggeweest! De dames wilden rust en hebben dit volop gekregen, de heren wilden skiën en dit is perfect gelukt. Voor de kinderen was er volop sneeuwvertier; sleetjes zijn zelfs aanwezig! Kortom: Opnieuw een geslaagde week voor iedereen! Tot volgend jaar!
Door: Fam Huisman/vd Zwaard, Op: 09-01-2016
Lieve familie Wat een prachtig Chalet gelegen op de berg met een nog mooier uitzicht! Wij hebben het ervaren als een warm welkom met alles wat je nodig hebt voor een zalige wintersport. We voelden ons direct op ons gemak in jullie huis. En wat een mooi gebied met ongekende mogelijkheden waardoor we heerlijk hebben geskied! Heel erg bedankt en als het aan ons ligt komen we graag een keertje terug in Brammetje!"
Door: Familie de Clerck, Op: 19-12-2015
"Beste familie Blom! We hadden het geluk om lastminute jullie prachtige huis Brammetje te kunnen huren. Wat een comfort en gezelligheid hebben jullie hier gecreeerd. We skieden in wisselende samenstelling vanuit Hollersbach tot Kitsbuhel. Een uitdagend skigebied! De sneeuw viel vrij laat maar de sneeuwkanonnen spoten overvloedig waardoor we prima uit de voeten konden op de zeer goed verzorgd pistes. We zijn ook positief verrast door de gastvrijheid en vriendelijkheid van de Oostenrijkers. Heel veel dank voor die heerlijke week in jullie mooie huis. Hartelijke groet!
Door: fam. van der Meer, Op: 08-08-2015
Wat hebben wij heerlijk genoten van Chalet Brammetje! Na eerst een week vrijwilligerswerk te hebben gedaan in Roemenie kwamen we in een oase van rust en overvloed. Even wennen maar het was geweldig. Het uitzicht was adembenemend. Het Chalet was goed uitgerust en van alle gemakken voorzien! Genoeg te doen in de omgeving. Venedigerweg was een van onze favoriete wandelingen. Leuk voor kinderen om te lopen en als beloning een lunchtrommel cadeau!
Door: P. Siep, Op: 14-03-2015
Beste ruud, het zit er bijna op. Morgen vertrekken we rond 8:30 zoals de bedoeling is. We hebben werkelijk een fantastische week gehad met geweldig veel zon en 1 dag sneeuw. Grote dank dat we jullie chalet hebben mogen huren en ik kan me niet voorstellen dat we hier niet terugkomen! Groet Peter Bericht 1 dag later: Ik wilde overigens nog laten weten dat het chalet ook superschoon is opgeleverd aan ons dus bij deze nog onze complimenten aan de mevrouw die dit verzorgd. Graag tot een volgende keer!
Door: Familie Lamers, Op: 07-03-2015
Beste familie, Dank voor uw e-mail en excuses dat eerst nu een reactie onzerzijds komt. Afgelopen weekend vierden mijn vrouw en ik onze verjaardagen. Wij zijn afgelopen vrijdagavond om 22.00 u. gaan rijden en waren om 07.00 u. weer thuis. Een prima nacht om te rijden, mooi droog weer. Zo voorkwamen we de ellende van files rond Munchen. Wat huis Brammetje betreft: een fantastisch huis. Heerlijk om met zijn allen daar te kunnen verblijven. Ieder heeft zijn/haar eigen slaapkamer annex badkamer en het woongedeelte is heerlijk ruim en comfortabel ingericht. Daarnaast is het uitzicht welhaast onovertroffen. Kortom we hebben van het huis genoten. U vroeg of er wat verbeterd zou kunnen worden. Antwoord daarop: ja: er ontbreekt een knoflookpers. Te kinderachtig voor woorden om dat aan te geven, maar daarmee willen we nogmaals beklemtonen hoe uitstekend de inrichting is. Wat de afval betreft bleef een punt onduidelijk, namelijk wat te doen met de poepluiers van de baby? Deze hebben we, zoals ook staat aangegeven, in de emmer aan de achterzijde neergelegd, maar wisten niet wat daarmee verder, dus hebben dat zo gelaten. Wat de weersomstandigheden betreft hebben we het niet erg getroffen, twee blauwe dagen , verder een Nova Zembladag en de rest van de dagen bewolkt/zon en behoorlijk veel sneeuw. Alle dagen is er wel geskied, zowel in Bramberg, Hollersbach als in Hoch Krimml. Kortom alle reden om weer terug te keren, hoewel mogelijk een van jullie huizen in Koningsleiten ook een leuk alternatief lijkt, maar het lijkt daar wel veel drukker lijkt. Nogmaals onze dank en mogelijk kunt u bovenstaande in uw digitale dagboek plaatsen. Met vriendelijke groet, Willem Lamers,
Door: Familie Woudenberg, Op: 14-02-2015
Dankzij onze last-minute een prachtige week gehad in dit mooie vakantiehuis, alle lof voor alle comfort! Geweldig uitzicht over de bergen en het dal, niet te beschrijven zo mooi. We hebben dankzij de superskipas alle skigebieden in de buurt uitgebreid ontdekt, wat voor ons een extra kadootje was! Juist de afwisseling en zo dichtbij is top. De weg die naar het Chalet voert is heel goed te doen, en na een nacht sneeuw werd hij s`morgens vroeg al sneeuwvrij gemaakt zodat we iedere dag moeiteloos de berg af konden rijden. In het dorp Bramberg hebben we na een skidag genoten van de gezellige apres-ski, en de leuke restaurants om daarna heerlijk thuis te komen in Brammetje, voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt ook voor het fijne contact wat we hadden en het vertrouwen om alles op de zeer korte termijn in orde te krijgen!
Door: Familie Out, Op: 07-02-2015
Beste Ruud & Gerda, We hebben het heerlijk gehad in jullie super gezellig huis mooi en sfeervol ingericht. Dank voor alle service. De broodjes service was ook prima en heerlijke broodjes echt super en dat zeg ik als Bakker. Met vriendelijke groet, Hans Out.
Door: Familie Schrijver, Op: 17-01-2015
Wat hebben wij een mooie vakantie gehad! En wat is het weer afkikken thuis zonder die mooie uitzichten aan de gezellige eettafel, de saamhorigheid met de familie, de warme snorrende houtkachel en de luxe van al die badkamers. De foto`s maken het verwachtings-niveau hoog, de werkelijkheid is zelfs nog mooier! En de skigebieden zo heerlijk dichtbij. Een aanrader! Meneer Blom u heeft niets teveel gezegd in uw enthousiasme! Hartelijk dank voor deze machtige vakantie!
Door: Familie Graaf, Op: 03-01-2015
Bergen sneeuw hebben we gehad deze week, en helaas moeten we alweer naar huis. De kinderen hebben sneeuwpoppen gemaakt en eindeloos in de tuin gespeeld en gesleed. In de sleetjes die hier staan, wat is het hier compleet allemaal. Ook grote Complimenten voor dit prachtige Chalet, ook van de de timmerman die wij mee hadden, hij keek zijn ogen uit over de afwerking en is wel 5 keer door het huis gelopen om alles te bekijken. De inrichting is een goede combinatie van smaakvol, vertrouwd en huiselijk, we voelden ons hier direct thuis. De heerlijke bedden, de privacy van een eigen badkamer bij ieder slaapkamer, de superkwaliteit muziekinstallatie, er is teveel om op te noemen, dat moet je zelf ontdekken. We hebben allemaal ontzettend genoten van de omgeving en de skigebieden zo vlak om de hoek. Het schitterende uitzicht, daar kregen niemand van ons genoeg van, wat ligt dit Chalet hier mooi. Al met al hebben wij een top-vakantie gehad en raden wij een ieder aan: In Chalet Brammetje moet je eenmaal in je leven geweest zijn!
Door: Familie Visser., Op: 20-12-2014
Beste familie Blom, hartelijk dank voor het beschikking stellen van jullie huis. We hebben genoten van het Schitterende huis en de uitzichten. ook de mooie omgeving, de goede skigebieden maakten deze week tot een TOPPER!
Door: Familie Claes uit Belgie, Op: 20-12-2014
Van de met zorg uitgekozen kerstdeco en interieurspullen, tot de chocolaatjes op ons hoofdkussen en het speciaal gevouwde wc papier, op elk detail is hier gelet in deze mooie en gezellige vakantiewoning met het prachtige uitzicht. Er was nog niet veel sneeuw gevallen maar we hebben toch heel goed kunnen skien dankzij de sneeuw zekere skigebieden in de omgeving. We hadden een hele leuk week hier. Groetjes uit Belgie.
Door: Familie de Jong en Visser, Op: 13-12-2014
We hebben het geweldig gehad in dit fantastisch mooi gelegen vakantiehuis. Groot, luxe, privacy, gezellig en magnifieke uitzichten. In een woord geweldig. Er lag nog niet veel sneeuw in de dalen maar ondanks dat heeft een deel van ons heerlijk geskied in Hollersbach en in Krimml. en het andere deel heeft heerlijk gewandeld in dit uitgebreide gebied. Zeker voor herhaling vatbaar.
Door: Herman Bijsterbosch, Op: 11-10-2014
Beste fam. Blom Wat een geweldige week hebben wij hier gehad in jullie huis Brammetje. Prachtig uitzicht en het huis is ook echt af. Ik zit nu deze brief te schrijven aan jullie mooie grote tafel in de kamer. Morgen weer naar huis toe maar wij hebben genoten en prachtig weer gehad iedere dag wel haast 25 gr. Veel gezien bedankt voor de gast vrijheid ook namens de fam.van Ommen Herman Bijsterbosch uit Wapenveld
Door: Fam. Engbers, Op: 19-07-2014
Beste fam. Blom, wij (Stefan, Ineke, Fenna 11, Mette 8 en Silke 7) zijn alweer 3 weken thuis maar hebben het nu al over de volgende keer wanneer we weer naar dat super chalet gaan in Bramberg met dat super uitzicht. Wat hebben jullie een mooie en luxe chalet. Het chalet is van alle gemakken voorzien. We weten zeker dat wij nog een keer terug komen. We hadden perfect weer voor uitstapjes en om te zwemmen in de mooi aangelegde zwemmeertjes. De omgeving is prachtig. Ik kan een ieder die zoekt naar een rustig, volmaakte en mooie vakantiechalet in Oostenrijk "CHALET BRAMMETJE" aanraden .
Door: Familie Schellenbach, Op: 08-03-2014
Sprakeloos , Sprakeloos . In één woord geweldig ! Alles was aanwezig , Willemijn , Jeroen , Pien, Guusje , Yfke , Jorien jr. Joost , Brechtje , Jorien sr .
Door: Familie Rover, Op: 11-01-2014
Beste Ruud en Gerda, Ook wij sluiten ons aan bij voorgaande wensen, samenvattingen en verwondering hoe mooi het hier is. Kortom alles was perfect. Wij gaan zo nog eten in het restaurant hier dichtbij. Nog 1 keer slapen en morgenvroeg afscheid nemen van deze prachtige plek, bedankt!
Door: Familie Groen., Op: 11-01-2014
We hebben hier met 2 families een heerlijke week gehad. Het weer zat mee: veel zon, 1 dag sneeuw, waardoor het dal ook weer helemaal wit was. Skien was de hele week goede condities en dat hebben we ook volop gedaan. Het huis was uiterst comfortabel. Gezellig het houtkacheltje aan, heerlijk gekookt in de riante keuken, gegeten, nagetafeld en veel spelletjes gedaan aan die geweldige eettafel. Veel dank voor dit verblijf in jullie gastvrije chalet!
Door: Familie de Boer., Op: 04-01-2014
Beste familie Blom, Een fantastische vakantie gehad in dit fantastische huis, met fantastisch uitzicht, met een keuze uit fantastische skigebieden. Brammetje ziet ons zeker terug!
Door: Lazlo, Hester, Paco en Rianne, Op: 03-08-2013
Hoi Gerda en Ruud, Heel fijn dat wij Chalet Brammetje twee weken hebben kunnen gebruiken met onze twee kleintjes (5 en bijna 2)! Het is een mooi gelegen, super uitgerust chalet, heerlijke bedden, en behoorlijk groot voor ons met zijn vieren. Dat was, met het speelgoed erbij, super voor de paar regenachtige dagen die wij gehad hebben. Vele wandelmogelijkheden, ook met de kleine op de rug, heel fijn!Smaragden zoeken bij berghut Alpenrose, de panoramabahn (gondel)+ wandeling en de stoomtrein/bus/krimml waterval zijn regelrechte aanraders! Succes met de verhuur en alle andere activiteiten die jullie ontplooien!
Door: Carel en Marjo Teerink, Op: 16-03-2013
Week elf van 2013 waren wij in "Brammmetje" met 6 volwassenen en 2 kleine kinderen. We hebben erg genoten van het prachtige chalet. Prachtig zowel qua ligging als qua chalet. Heel volledig ingericht met heerlijke vloerverwarming ( ideaal met kleine kinderen). Hoewel het niet alle dagen prachtig weer was hebben we toch alle dagen kunnen skiën. Veel mooie ski gebieden. Voor de kleintjes voldoende materiaal in huis om te spelen. Zodra de zon even scheen hebben we genoten van de terrassen rondom het huis. Heerlijk beschut tegen de koude wind. Kortom wij hebben echt genoten van dit prachtige chalet en de omgeving.
Door: Frank, Liesbeth, kinderen en kleinkinderen., Op: 09-03-2013
Beste Ruud en Gerda. Na lang getwijfeld te hebben (vooruit betalen vinden wij nog altijd griezelig) besloten wij om het chalet toch te boeken. Gelukkig maar want het was in één woord "geweldig". We voelden ons er direct thuis. Het huis met zijn uitzicht is fantastisch. Alles wat je maar wenst is voorhanden. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Jammer dat het maar een week mocht duren en dat vonden we allemaal.
Door: Familie Post, Op: 26-01-2013
Beste familie Blom! Van alle luxe en sfeer en omgeving en liefde welke Chalet Brammetje uitstraalt hebben we GENOTEN!
Door: Fam. Slaats, Op: 19-01-2013
Beste Ruud en Gerda, Ja, de terugreis is prima verlopen. En dan was er thuis ook nog sneeuw! Kleine afkickverschijnselen zijn er wel geweest hoor! Elke dag krijgen we nog What;s Appjes en andere berichten over hoe geweldig het wel niet was! Voor iedereen is het voor herhaling vatbaar, dus grote kans dat we ons nog eens melden! Eigenlijk kan het allemaal niet beter, maar er is toch wel eens aangehaald dat in zo'n mooi huis een sauna niet zou misstaan. Hopelijk hebben jullie ook nog genoten van alle verse sneeuw die er is gevallen? Met vriendelijke groet,
Door: Rob, Op: 17-02-2012
Beste Ruud en Gerda Helaas is onze laatste dag hier alweer aangebroken. Onze dochters en schoonzonen zijn aan het skien, snowboarden, rodelen terwijl wij vast spullen inpakken. Vanavond nog met elkaar koken en eten aan de supergezellige eettafel, dan nog 1 kort nachtje, en om 6 uur vertrekken we dan richting Nederland. We hebben ontzettend genoten van jullie geweldige, gezellige, comfortable en luxe huis (1 week is eigenlijk te kort) en van de sneeuw die er al lag maar waar ook nog eens in 1 nacht 1 meter! bij kwam. Kortom: het was fantastisch! Groetjes van Rob en Liesbeth, Michelle en Mark en Liset en Mathijs!

  Bereken uw chalet



  Toevoegen aan gastenboek

Naam
E-mail
Bericht
Reken astublieft de som uit: 8 + 18 =