Reviews Luxe Chalet Xieje

Door: Jos en Els, Egmond aan Zee, Op: 01-09-2018
Weer een heerlijke week gehad in Chalet Xieje. Met Ruud en Gerda lange wandelingen gemaakt en zelfs een dag fietsen gehuurd en 35 km gehuurd, een nieuwe ervaring voor ons! Overdag prachtig weer gehad en snachts regen en een heftige onweersbui. We hebben iedere dag buiten gezeten. En heerlijk van ons kevertje genoten met zijn dak open, het blijft een feest!
Door: Familie van Putten, zomer, Op: 14-07-2018
We hebben met zijn allen heerlijk genoten. Een mooi huis met alles erop en aan en een hele mooie omgeving waar je veel kon wandelen. Wij vonden het fijn dat jullie zo gauw reageerde op t berichtje van de vlonder en dat jullie al zo snel een oplossing hebben bedacht, echt super. Namens onze hele familie hartelijk bedankt voor de gastvrijheid wij hebben met zijn allen heerlijk genoten. Hartelijke groeten A van Putten.
Door: Fam. Mallee, Op: 02-03-2018
Wij hebben voor de 3de keer alweer een geweldige week gehad in Chalet Xieje. Het weer werkte ook mee. Volop sneeuw.... zon....heerlijk!!!! Het is een stukje rijden maar dan heb je ook wat :-) Zeer aan te bevelen!!! Groetjes
Door: Jan Wibiër, Op: 17-02-2018
Wij hadden van in februari - mede door het prachtige weer - een superweek in huis Xieje. Prima uitgerust en van alle gemakken voorzien. Groot voordeel: je hoeft de auto de hele week niet te gebruiken, omdat je nagenoeg bij het huis op de lange latten kunt stappen. Het is vanuit het dal, via Gerlos, wel een hele klim, dus hou met winterweer rekening met het gebruik van sneeuwkettingen. Al met Al: een aanrader.
Door: Fam.Leeuw, Op: 28-01-2018
Het was goed toeven in jullie knus en gezellig ingerichte chalet. Werkelijk aan alles was gedacht. Super! Aan sneeuw geen gebrek, we konden skiën tot aan de voordeur en de zon heeft zich goed laten zien:) Kortom een vakantie samen met je hele gezin.....ÉÉN om nooit te vergeten! Dank jullie wel voor de goede communicatie en zorgen. Hartelijke groeten uit Frederiksoord
Door: Rieneke en Bas, Op: 08-09-2017
Na een geweldige week in Brammetje nog een week naa Chalet Xieje. Ook hier hebben we genoten! Gewandeld in het bos en geklommen naar het stuwmeer. Heerlijk gegeten bij Alpenwelt etc. Gisteren hadden we hier code oranje, wat een wind! Het elektrisch viel verschillende keren uit. Heel bijzonder om mee te maken, dit extreme weer en de bizarre luchten! Vandaag ons laatste dagje alweer en we nemen er nog een glaasje en gebakje op mijn jarige man! Hartelijke groet!
Door: Jane, Rob, Jenny, Jack en Gerda:, Op: 19-08-2017
Met een welgemeend DANKJEWEL voor het goede advies! Xieje is GEWELDIG! Lieve groeten!
Door: Fam Beauprez., Op: 04-08-2017
Beste Ruud en Gerda, we konden ons geen beter onderkomen wensen tijdens deze 14-daagse kennismakingreis in Oostenrijk! We sluiten ons dan ook volledig aan bij alle voorgaande positieve comments. Chalet Xieje biedt alle luxe die je kan bedenken; denk ook aan elk detail is gedacht; waspoeder voorradig, vliegenmeppers, sateliettv met mega hifi instalatie. Zeer ordentelijke en uitgebreide keukeninrichting en uiterst gezellige totaalinrichting. Om alles 'af' te maken konden we ook nog rekenen op de zon, die elke dag van de partij was bij onze vele uitstapjes die we ondernamen in dit wonder mooie stuk natuur die het Chalet omringt.
Door: Walter Anke Eveline en Hilde, Op: 15-07-2017
We hebben enorm genoten van jullie prachtige Chalet. Het is van alle gemakken voorzien! Een schoon huis met complete keukeninrichting, prettige bedden, mooie inrichting! Vanuit het Chalet hebben we leuke wandelingen gemaakt met onze kinderen. We hebben zonnige dagen gehad en leuke uitstapjes gemaakt o.a. naar de krimml watervallen, 2x een berg op met de lift en boven mooi gewnadeld en een middagje naar het zwembad. Kortom het was een top week! We willen jullie enorm bedanken voor een super verblijf in jullie chalet. Wij komen graag nog eens terug! Groeten, Walter Anke Eveline en Hilde
Door: Eesge en Emma uit Utrecht, Op: 01-07-2017
Wat hebben wij hier genoten! Na jaren lang in de Zwitserse bergen te hebben gewandeld werd het tijd voor de Oostenrijkse bergen. Prachtige wandelingen gemaakt met adembenemende uitzichten. Ons onderkomen in Chalet Xieje hadden we natuurlijk niet beter kunnen treffen. Een heerlijke afsluiter van onze huwelijksreis!
Door: Familie Steeman, Op: 25-02-2017
Beste Ruud en Gerda, Wat een ontzettend mooi huis. Super gezellig gemaakt met heerlijke kamers en eigen douche en eigen toilet op iedere kamer. Voor de kinderen was het ideaal die mooie grote sleeberg en het bos zo dichtbij! Ze hebben genoten van de sneeuwomgeving. Wij hebben niks gemist in het huis. De Nederlandse t.v. vonden we ook heerlijk. Lekker relaxt films kijken. We hadden al een speurtocht door dit huis gehad door kennissen die 2 weken eerder in Xieje zaten. Helemaal geweldig! We hebben een super leuke week gehad en ons verbaasd over hoe goed de kinderen al gingen skien! Groetjes van de .
Door: Rick en Julliette, Op: 21-01-2017
Hoi Ruud en Gerda!Al vele malen hebben wij op het punt gestaan een mail naar jullie te sturen, maar nu komt het er dan eindelijk van! Wat hebben wij genoten van jullie huis!!! Meteen de sfeer al toen we binnenstapten, van de chocolaatjes op de kussens tot aan het welkomst flesje wijn op tafel.Alles, maar dan ook alles tot in de puntjes verzorgd. Alsof we in een warm bedje stapten!De heerlijke matrassen, (mijnj rugpijn verdween bijna!) de lekkere warme skischoenen, de rijdende stoelen bij de tafel, de frisheid van het hele huis,de heerlijke badkamers, het leuke kerstmuziekje buiten, de sfeervolle lampen, alle keukenapparatuur (zelfs een eierkoker!),alle spelletjes die er lagen, de muziek, de video's, kortom, al jullie verzorging! De liefde voor jullie huis spreekt uit alles!
Door: Familie uit de Middenbeemster, Op: 13-08-2016
Even omschakelen van het drukke westerse leven naar de bergrust in dit fijne dorp Königsleiten. De mensen rusten uit van het winterseizoen en werken toe naar de zomer. We hebben ons hier prima vermaakt met mountainbiken, zwemmen, een trieinreisje, een bezoek aan de Krimml watervallen. De columns van Manon spraken zeker tot de verbeelding. Zoals iedereen al schrijft is dit huis heerlijk schoon en luxe Chalet met alle gemakken voorzien. Het inductie koken is een uitdaging! Kortom een heerlijke week die te snel voorbij is gegaan. Bedankt voor de gastvrijheid! 
Door: Jane, Jenny, Rob, Jack en Gerda, Op: 30-07-2016
Beste Ruud en Gerda. Een TOP chalet op een TOP locatie. Ondanks minder mooi weer was onze vakantie met familie uit Canada helemaal TOP! Nogmaals bedankt voor het goede advies! Graag tot een volgende keer!
Door: Marc, Karin, Floor en Oma Heussen, Op: 16-07-2016
Nog even onze wandelstokken voor de deur van Xieje..... Morgen vertrekken we terug naar huis. We hebben een prachtige week gehad: mooi huis, mooi weer, fantastische wandelingen gemaakt en heerlijk gegeten. Chalet Xieje is helemaal naar onze zin geweest en betekent voor ons: Je thuis voelen en toch op vakantie zijn. Lieve groeten!
Door: Chritophe, Paul, Justinen, Celine, Karin, Karlien, Inge. Inge, Johan., Op: 09-04-2016
Onze hartelijke en oprechte paaswensen, aan iedereen; alle lieve brave en andere mensen, een nieuwe lente een nieuw seizoen, dat het u allen deugd mag doen, ski`s snowboards en sneeuwmannen verdwijnen, wanneer de zon weer volop gaat schijnen, het seizoen is nu gedaan, wij moeten weer naar belgie gaan, we hebben er alleszins van genoten, een week witte sneeuw met zon overgoten, chalet Xieje...we zien jou graag volgend jaar terug, dan heb je opnieuw een skiseizoen achter de rug.
Door: Familie van Pinxteren, Familie van den Brand, Op: 20-02-2016
Wederom hartelijk dank voor jullie heerlijke en mooie chalet! We hebben er wederom van genoten! Super week gehad met prachtig skiweer. Tot ziens!
Door: Familie Berken, Op: 12-09-2015
Het was top!
Door: Familie Baan, Op: 22-08-2015
Onze spullen staan weer gepakt, helaas is ons verblijf in Xieje alweer voorbij. We hebben het erg leuk gehad in dit TOP Chalet, zelfs met regen kan je je hier prima vermaken met alle luxe, spellen, dvd`s, Nederlandse zenders en schitterende muziekinstallatie. Tip: eten bij Alpenrose is zo lekker en gezellig!  
Door: Duco en Netty Heun, Eesge en Emma Hoekstra-Heun (just married)., Op: 04-07-2015
Beste Ruud en Gerda, Bovenaan jullie gastenboek staat:chalet Xieje huren is de start van een prachtige herinnering....en zo is het!!!!! Zaten wij in de zomer en was er geen sprake van sneeuw... het was fantastisch. Prachtig ingericht ruim chalet. Een chalet waar je nooit mis grijpt en waar je je voor het uitpakken van de koffers al helemaal thuis voelt. Prachtig balkon voor het ontbijt in de zon en na de wandeling (vele mogelijkheden in de directe omgeving) heerlijk bijkomen op het terras aan de zonnige zuidwestkant. Op de wat killere avond je terugtrekken in de gezellige woonkamer en spelletjes doen aan de grote tafel. De bloementuin rond het huis was fris en verrassend. Compleet chalet!!!! Bedankt. Hou het in deze conditie. Wij gaan Xieje nooit vergeten en willen waarschijnlijk nog wel eens terugkomen! H.groet, vanuit Havelte
Door: Familie Drenthe, Op: 20-06-2015
We zien er erg tegenop weg te gaan uit dit SUPER-huis. Alles is mooi: de omgeving, de koeien die je smorgens met belgeluid wakker maken. Het huis was met deze warmte beneden heerlijk koel om te slapen. Boven met zijn allen lekker kaarten aan de grote tafel in de heerlijke stoelen of t.v kijken met de SUPER installatie, vooral de voetbal op een beter scherm dan thuis en ook nog in het Nederlands. Nu nog de finale! Wij komen zeker nog een keertje terug om alles van ons af te zetten. Groeten!
Door: Fam. Steeman, Op: 28-03-2015
Wat een ontzettend mooi huis. Super gezellig gemaakt met heerlijke kamers en eigen douche en eigen toilet op iedere kamer. Voor de kinderen was het ideaal die mooie grote sleeberg en het bos zo dichtbij! Ze hebben genoten van de sneeuwomgeving. Wij hebben niks gemist in het huis. De Nederlandse t.v. vonden we ook heerlijk. Lekker relaxt films kijken. We hadden al een speurtocht door dit huis gehad door kennissen die 2 weken eerder in Xieje zaten. Helemaal geweldig! We hebben een super leuke week gehad en ons verbaasd over hoe goed de kinderen al gingen skien! Groetjes van de familie Steeman.
Door: Familie de Meel, Op: 14-03-2015
Wat een super Chalet op een fantastische locatie! Met bijna de hele week strakblauw en perfecte sneeuw had het niet beter gekund. Kinderen en kleinkinderen hebben genoten wat het voor ons extra speciaal maakte. Beste Groeten, Familie de Meel.
Door: Fam Notermans, Op: 28-02-2015
Een cadeau voor 40 jaar huwelijk en 2- 70 jarigen. We hebben genoten van het fraaie huis met alles erop en eraan, de mooie slaapkamers en badkamers en de gezellige inrichting. Daarbij nog volop sneeuw op de piste en in het dorp. Oma van 98 trakteerde nog op een schnitzel in restaurant Castello: Zalig! Familie Notermans.
Door: Fam Out, Op: 21-02-2015
onze 2e keer in jullie super chalet! Weer een super leuke week gehad met zon en sneeuw. De kinderen hebben ook weer enorm genoten. Helaas wordt onze groep te groot en passen we niet meer in Xieje, maar wie weet in de toekomst weer. Bedankt en tot ziens! Familie Out, Roosendaal en Hoek.
Door: Familie Smit en Tuijp., Op: 14-02-2015
Wat hebben wij het bijzonder getroffen deze week. Van zondag tot en met donderdag super mooi weer. Het Chalet Xieje vonden wij helemaal top. Het ontbreekt hier aan niets. Alles wat je bedenken kunt is hier aanwezig. Wij denken er zeker over om nog een keer terug te komen.
Door: Familie Deluou, Op: 14-02-2015
Ruud en Gerda, Wat hebben jullie dat knap gedaan! We kwamen toe op 14 februari en wisten dankzij de uitgebreide welkomstmail perfect waar we moesten zijn. Heel fijn om thuis zo te vertrekken. Het huis zag er heel erg mooi en proper uit en de ruim voldoende parkeerruimte is super met al die bagage. Het systeem met de sleutelcode is handig en zorgde voor een vlotte aankomst, ook met de file. En binnen vielen onze monden nog maar eens open. Het huis is modern maar met de gezellige blokhutsfeer, netjes en echt van alles voorzien. Er werd heel wat gekookt en gebakken en nooit iets tekort gehad of gemist. De vloerverwarming werd enorm gesmaakt. Na een dag skien en snowboarden werden onze koude teentjes verwend! Er waren ook enkele niet skiers , ook zij hebben genoten! Een hele dag zon, een mooi uitzicht en amusement voor jong en oud. Het grote terras maakt het huis echt af! Ook het dorp en de omgeving en het skigebied zijn zeer goed meegevallen. We hadden elke dag zon van morgens tot avonds, en net verse sneeuw voor aankomst. Wat wil een mens nog meer? Kortom wij hadden allemaal een hele leuke week vol fijne herinneringen! Tot slot nog een dikke merci voor de kleine maar zeer gewaardeerde attenties. Het flesje wijn werd avonds al gekraakt en de chocolade heerlijk gesmaakt bij een tasje thee of koffie. Ons eerste bezoek aan Oostenrijk was een schot in de roos! Bedankt! Familie Deluou
Door: Fam Pitto, Op: 31-01-2015
Beste Gerda en Ruud, Ook wij hebben net als alle voorgaande bezoekers een geweldige week met veel sneeuw gehad. Dit chalet doet zijn naam eer aan TOP. Er valt voor ons nog weinig aan toe te voegen als je de recensies leest. Wie weet komen wij nog eens terug. Met vriendelijke groeten familie Pitto.
Door: Fam Kock, Op: 17-01-2015
Dit is nu wat je noemt een TOP-week geweest! Het begon al op de dag dat we hier aankwamen. Zo`n 25 cm sneeuw viel er die eerste dag waardoor alles schitterend mooi wit zag. De eerst reactie op dit Chalet was: Geweldig en van alle gemakken voorzien, nog mooier dan op internet. De zon heeft bijna de hele week geschenen waardoor het voor de skiers perfecte condities waren en ook de kinderen hebben enorm veel sneeuwpret gehad. Kortom: Als je dit chalet als uitvalsbasis hebt voor je vakantie dan moet het wel heel raar lopen wil je geen geslaagde tijd hebben. Wij hebben genoten!!!. Een echte aanrader! Groeten uit Brabant, fam de Kock.
Door: Fam Meenderman en Elings, Op: 27-12-2014
Een supermooi huis op de perfecte locatie. Er is enorm veel sneeuw gevallen, dit is onze leukste wintersportvakantie in jaren geweest. Wij gaan zeker terug naar Konigsleiten en Xieje. Groetjes van de familie Meenderman en familie Elings.
Door: Manon, Op: 20-12-2014
Vanwege mijn dikke buik, 27 weken zwanger, voor het eerst op wintersport zonder te snowboarden! Wat een fijn huis om lekker in thuis te blijven. Zitten voor de houtkachel, wandelen in het bos in de verse sneeuw en middagdutjes doen. Een topweek gehad! Groetjes Kristel Feest! Dit huis is een feest, deze wintersport was een feest! Bedankt voor de mooie tijd en ik zeg.. Volgend jaar weer! Groetjes Dennis. En Remy. Een week wintersport met de hele familie! Heerlijk huis, gezellig met elkaar en fantastisch geskied. Beetje weinig sneeuw maar door de sneeuwkanonnen was het boven heel goed te doen! Gelukkig op tweede kerstdag sneeuw waardoor de ski week heerlijk afgesloten. Familie bedankt voor de gezelligheid! Groeten Ruben. Een heerlijke kerstweek gehad in dit top huis! Toplocatie vlak bij de piste en na de apres ski skiend naar huis! Als kers op de taart de laatste dag verse poedersneeuw. Wanneer gaan we weer? Groetjes Rosalie. Wat fijn om weer in Xieje te zijn. Het huis en de locatie zijn zo fijn, dit zal nooit gaan vervelen! Heb er weer enorm van genoten, heel erg bedankt voor alles! Xxx Manon (ski). Topweek! Nog nooit in zo`n mooi Chalet verbleven! Michiel.
Door: Familie Straub, Op: 16-08-2014
Goedemorgen meneer en mevrouw Blom, Wij hebben een perfect verblijf gehad in jullie vakantiewoning. Om eerlijk te zijn hebben wij geen punten van verbetering. Het is in 1 woord, geweldig!! Omdat het weer in Oostenrijk erg slecht was zijn wij nog doorgereisd naar Zuid Frankrijk om een beetje zon op te doen. Ook daar hebben we een huisje gehuurd. Alleen dat kan niet tippen aan jullie woning. Dank jullie wel dat wij gebruik hebben mogen maken van jullie vakantiehuis, het was zeer de moeite waard. Wellicht dat wij in de toekomst nog eens gebruik willen maken van jullie woning. Ik wens jullie een fijne dag. Met vriendelijke groet, Alexander Straub en Tanja Bruggers
Door: Familie Ruijfwijk, Op: 09-08-2014
TOP TOP TOP Chalet, dat mag je van Chalet Xieje wel zeggen. Nog nooit eerder meegemaakt! tot in de kleinste details perfect. De luxe van de badkamers aan de slaapkamers grenzend, ieder je eigen toilet, super televisie en muziekinstallatie, speelgoed, dvd`s en alles is gedacht..... Het dorp is erg gezellig, ook in de zomer. Voor de kleintjes meer dan genoeg animatiemogelijkheden en wandelen en fietsen kan je hier als nergens anders. We hebben het Top gehad! Groetjes!
Door: Ricardo, Marlon, Martijn, Pim, Femke, en onze kleine dames; Gwen en Janneke., Op: 22-03-2014
Na heel laat te zijn aangekomen doken we heerlijk onze opgemaakte bedden in. De volgende dag wakker worden in een schitterend huis en prachtige omgeving! Alles is hier aanwezig, van sleetjes tot speelgoed tot dvd`s, fantastisch! De skipiste vlakbij is praktisch voor de deur. We hebben genoten hier en wie weet komen we nog eens terug.
Door: Familie de Boer, Op: 18-01-2014
Wat andere gasten al schrijven, wij sluiten ons hier helemaal bij aan! Onze vakantie was compleet! Heel jammer dat de week er weer op zat!
Door: kristel stoffels, Op: 04-01-2014
wij hebben oud en nieuw gevierd in Xieje. Alles zat mee, het weer, de omgeving, het heerlijke huis met een geweldige inventaris. Mensen voor ons hadden de boiler uitgezet waardoor we snel door het warme water heen waren. Probleem werd in no time opgelost. Kookplaten weigerden, gelukkig waren er reserveplaten in huis en was ook dit probleem snel verholpen. Fijn dat er zo snel contact was en de boel zo snel en afdoende geregeld werd. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Door: Familie Hartog, Op: 21-12-2013
Het is de eerste kennismaking geweest met Chalet Xieje en zeker niet de laatste. Wat hebben wij het hier in 1 woord HEERLIJK gehad.Subliem huis,sublieme ligging, sublieme dorp. Grote Complimenten voor de complete en zeer Gemuttliche einrichtung!
Door: Familie Cabri, Op: 27-07-2013
Beste familie Blom, we hebben 2 weken mogen genieten van jullie fijne, gezellige, sfeervolle en comfortabele huis. Woorden te kort om te beschrijven hoe mooi we jullie huis vinden. Zo ongelofelijk compleet ingericht, zalige matrassen (wij komen al 20 jaar in Oostenrijk en de matrassen zijn voor ons altijd te hard nl) en ja ik kan niets verzinnen wat er mist. Het weer was heel erg mooi waardoor we veel gebruik van de veranda en de parasol hebben kunnen maken en lekker veel tochten in de omgeving gelopen in de prachtige bergen. Ook wij hadden hetzelfde probleem............ We wilden niet meer vertrekken. Zeker tot een volgende keer.
Door: Familie Obers, Op: 04-05-2013
GENIETEN, dat is het woord wat bij deze chalet past. We hadden voordat we vertrokken al hoge verwachtingen van het huis.. maar wauw! wat werd dit overtroffen zeg. De weersverwachting was van te voren wisselvallig, maar wat een geluk alleen maar temperaturen rond de 20 graden gehad! In de sneeuw lopen met t-shirt aan! Wel nog de slee gebruikt van de half gesmolten skipiste af! Doordat we buiten het winterseizoen en zomerseizoen zaten was er veel gesloten. Dit mocht echter de pret niet drukken. Iets verder in de omgeving was er nog voldoende te ondernemen, zoals een dag richting Innsbruck, dagje Mayrhofen, waterval bezoeken in Krimml, wandelingen in de omgeving, kasteel Tratzberg in Schwaz bezoeken.. oftewel vervelen is niet mogelijk! Een echte aanrader voor degene die op vakantie willen naar Oostenrijk en optimaal willen genieten! Het huis is van alle gemakken voorzien! Ruud en Gerda hartstikke bedankt voor alle goede zorgen!
Door: Familie Schilder, Op: 23-02-2013
Voor ons is Xieje: Ik zie je! Wat een mooi, luxe en comfortabel huis op een fantastiche ligging aan de piste. Ideaal voor onze kleintjes die na de lessen nog heerlijk veilig en knus konden klungelen op het skiweidje dicht bij huis. We hebben een geweldig mooie week gehad!
Door: Rianne van Dijk, Op: 12-01-2013
Zo blij verrast zijn we bij aankomst in Chalet Xieje na ons laatste verblijf in 2009. De trap naar de vide is weg dus nog meer ruimte, een nieuw en heel erg leuk wijnkastje (waar vandaan?! Leuk!) een SCHITTERENDE houtkachel en ook nog een nieuwe MIELE wasmachine en droger. Lieve mensen het is hier wederom GEWELDIG.... En dan is er ook nog al die sneeuw, toppie! Daar kan nooit meer een ander wintervakantieadres tegenop:)
Door: Fam. Visscher, Op: 18-08-2012
Wij hebben genoten van de sneeuw en ook van het chalet Xieje. Alles zat er in, dat was al een goed begin van onze vakantie. We hebben het heel erg gezellig gehad met ons gezin.
Door: Familie van Engelen, Op: 14-07-2012
Wat een bijzonder mooi en sfeervol onderkomen is Chalet Xieje. De mooie ligging, de gezellige inrichting, de luxe van slaapkamer, badkamer, keuken tot terras attributen, heeft ons aangenaam verrast. De lange bedden slapen heerlijk! Familie Blom bedankt voor de snelle en persoonlijke samenwerking en de prachtige week!
Door: Familie Boekel, Op: 18-02-2012
Wat hebben wij het fantastisch gehad in jullie niet te evenaren Chalet. Zoveel luxe hebben wij nog niet eerder in een huis ondervonden.En zoveel sneeuw trouwens ook niet:) Chalet Xieje: Ik zie je! (We kunnen niet wachten!)
Door: Fam. van Haendel, Op: 11-02-2012
Hele mooie skivakantie gehad in een schitterend mooi huis. Alles is aanwezig. Na een aktieve dag in de kou (-20 overdag) kwamen we in een heerlijk warm huis. Hoofdkussens perfect!!! In Gerlos zijn we nog wezen langlaufen. Prachtige omgeving.
Door: Familie Sebregts en familie Wagenaar., Op: 21-01-2012
Eindelijk was het zover: met de familie naar Königsleiten. Chalet Xieje: wat een heerlijk en compleet huis! Alles erop en eraan, en heel gezellig en knus ingericht. Aan de grote gezellige tafel is deze week wat afgekaart. Ook aan de kleintjes is gedacht. Die vonden al snel de puzzels, potloden en andere spelletjes. We hebben een fantastische week gehad in een fantastisch en heerlijk huis. Chalet Xieje bedankt, het was super!
Door: Familie Benson, Op: 24-12-2011
Beste Gerda en Ruud, Wat hebben wij het fantastisch gehad in jullie mooie Chalet! De luxe, gezellige inrichting, locatie en hoeveelheid sneeuw overtrof al onze verwachtingen. Wij komen absoluut nog eens terug! Familie Benson, Den Bosch.
Door: Familie Marijs, Op: 18-07-2009
Xieje in de zomer. Na een vlotte reis aangekomen in Konigsleiten. We schrijven zaterdag 18 juli 2009. Weer: 2 graden en sneeuw. Daar stonden we dan in onze korte broeken met t-shirt. Wat een prachtig gezicht. De volgende twee weken mooi weer gehad met af en toe een bui. Bij wat slechter weer is het goed vertoeven in huize Xieje met al haar comfort. Met mooi weer is het genieten op de vele buitenzit mogelijkheden; voor ieder wat wils: volop in de zon of toch in de schaduw. We hebben in onze 2 weken verblijf temperaturen gehad van ruim 30 graden. Op 1600 meter blijft het, ook binnen, aangenaam koel. De omgeving is prachtig. Uitzicht op bergen met sneeuw. Direct uit het huisje zijn diverse wandelroutes beschikbaar. Bij warm weer is het iets lager gelegen meer een aanrader. Ze verhuren er trapbootjes en je kunt er prima op forel vissen. Zwemmen koelt je goed af; het water is helder en koud. Aanraders: - In Konigsleiten met de kabelbaan naar boven en route 60 (makkelijk) of route 61 (wat moeilijker, maar ook met kinderen 7,11,13 jaar goed te doen) naar beneden lopen. Prachtige uitzichten. - In Gerlos met de kabelbaan naar boven; in het restaurant een ijskoffie en naar beneden lopen. - Naar de Weisssee. Van Mittersil naar Zell am See en op de 1e rotonde rechts. Een pracht van een route om te rijden. Fenomenaal uitzicht. Laatste stuk met de kabelbaan naar de Weisssee met eeuwige sneeuw. Kortom: Xieje in de zomer staat garant voor een prima zomervakantie! Vriendelijke groet!
Door: Familie de Bruycker,, Op: 04-04-2009
Beste familie Blom,De skireis in jullie chalet was ronduit perfect. Heel leuk en gezellig ingericht, al het nodige is voor handen, heel stille kamers, goede ligging. Eigenlijk nog beter dan de (hoge) verwachtingen.Het weer was eveneens perfect: -2 °C boven 2000 m en 24 °C bij de chalet, en niets dan zon.We zijn al aan het overleggen wat we volgend jaar zullen doen en jullie horen nog van ons.
Door: Familie van de Ulden en Fam Stehouwer., Op: 17-01-2009
Met de familie naar Königsleiten! Voor een aantal van ons was een wintersport vakantie al iets bekends, voor anderen was het de 1e keer. Bij aankomst in Chalet Xieje waren we heel aangenaam verrast. Wat een mooi en gezellig huis! Vaak valt het toch een beetje tegen maar nu was het zelfs mooier dan verwacht! Een huis met veel luxe, prachtige kamers, en een fantastische ligging aan de oefenweide, en de mooie wandelroutes voor het Chalet. Heel erg bedankt en misschien tot volgend jaar!
Door: Familie van den Boogaard, Op: 03-01-2009
Sinds vorig jaar wisten we al dat Königsleiten een geweldig skidorp is. Voor gezinnen met kinderen is het hier Walhalla! We zijn al jaren op vele plaatsen in Oostenrijk geweest maar nergens is het zo goed bevallen als hier. Xieje is de overtreffende trap in alles! Geweldig knus, warm en luxe! Hier ontbreekt het werkelijk aan niets! Zo`n huis zou iedereen wel willen als extra plek voor je vakanties! Extra tips voor de volgende gasten is moeilijk! Alles spreekt wel voor zich. Wij hebben zowel kinderen ouder dan 20 jaar als in de pubertijd bij ons. Er zijn hier zoveel piste`s dat er op ieder niveau genoeg aanbod is. Het sleeën voor Xieje op de beginpiste is ook een feest voor de kleintjes. Voor de ouderen is het wandelpad voor de deur prachtig! Een wondere wereld om te ontdekken! Voor mijzelf betekende deze week meer rust dan andere skivakanties. Want ook als je niet zo`n geweldige skiër bent heb je hier genoeg te doen. Mijn man en kinderen kunnen zich hier volledig uitleven en zelfs hun skiprestaties weer zien toenemen! Bedankt en misschien tot volgend jaar!
Door: Marko en Ingrid,, Op: 06-04-2008
Lieve Ruud en Gerda, Omdat we een paar topdagen beleefden (samen met Trudy en Jan) waar we jullie onwijs dankbaar voor zijn, schrijven ook wij even in dit logboek. Heel nieuwsgierig waren we naar jullie nieuwe huis. Van verhalen en tekeningen kenden we het al maar in het echt overtrof het al onze verwachtingen. Wat een verwennerij en prachtig ingericht. Modern met Oostenrijks gecombineerd, perfect! De eerste dag helaas dichte mist maar daarna twee strakblauwe zonovergoten dagen. Zelfs buiten kunnen ontbijten. Geniet er nog heel vaak en veel van en ook veel succes met Chalet Brammetje in aanbouw! xxxxxxxxx
Door: De zwarte-cross-winter-edition, Op: 23-02-2008
Deze week hebben we niets anders dan vol gas kunnen geven op de piste`s....... Wat een super sneeuw! we kregen 35 cm neuschnee! In welke toestand we ook thuiskwamen, jullie chalet is echt: 'Konig' (sleiten). Vier nieuwe wintersporters hebben mede door het chalet het virus voor altijd te pakken! Tot volgend jaar!
Door: Familie Claessens,, Op: 23-11-2007
Beste familie Blom, Wij hebben hier een week genoten in jullie luxe chalet. Wat een heerlijkheid om alles bij de hand te hebben!!! Complimenten voor de complete inrichting...enne... die eettafel, waar kunnen we die bestellen? Verder hebben we genoten van het lekkere weer onder het genot van een lekker drankje op het terras. De kids hebben lekker kunnen spelen in de sneeuw en de oudsten hebben hun eerste skilessen gehad. Nu aan het eind van de week worden de piste`s iets minder goed. Hopelijk valt er snel weer verse sneeuw voor de opvolgers. Wij hebben het in ieder geval reuze naar ons zin gehad!
Door: Familie Melissant,, Op: 11-08-2007
Beste familie Blom, Wat hebben we genoten deze twee weken van jullie van alle gemakken voorzien Chalet Xieje en de prachtige omgeving. We hebben veel gewandeld in de bergen rondom Konigsleiten. De Krimmler Wasserfallen bewonderd. De zilvermijn in Schwazz. het nationaalparkzentrum Hohe Tauern in Mittersill is een echte aanrader, voor jong en oud! Met de AhornBahn te Mayrhofen naar de Ahorn, daar een wandeling gemaakt waar Suzanne zelf bergkristal gevonden heeft! Op de mooie heldere dinsdagavond naar het planetarium en sterrenwacht van Konigsleiten, waar we verschillende planeten en sterren door de kijkers konden zien. Heel indrukwekkend! Kortom een fantastisch vakantie!
Door: Familie Walta,, Op: 04-08-2007
Wat en fijn en comfortabel huis zeg! Van alle gemakken voorzien hebben we hier een prachtige zomerweek doorgebracht. Heerlijk gewandeld met de kids en zelfs nog een dag zomer geskied in Hintertux. In Xieje hebben we ons gastronomisch verwend aan die geweldige eettafel. Ook kregen we dagelijks leuk bezoek van de koeien in het dorp. Helaas komt aan alles een eind.
Door: Chantal,, Op: 16-06-2007
Lieve Oostenrijkse Vati und Mutti, Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze week in Xieje was top! Ik heb heerlijk genoten van jullie en mijn lieve beste vriendinnetjes Roos en Roos. De bergtoppen waren dan iets minder wit dan in de winter....maar het zonnetje en de heerlijke alpenlucht maakte de omgeving ook beeld en beeldschoon. net zo beeldschoon als het nieuwe huis! Hartstikke bedankt dat we met jullie mee mochten en de volgende keer maken we er weer een groot feest van! Dikke kus und heel veel Liebe! xxxxxxxxxx
Door: Familie van Eggeraat,, Op: 02-06-2007
Het waren twee heerlijke weken in dit heerlijke huis. Aangekomen met 28 graden, sneeuw en regen gehad. Kortom fantastisch! bedankt!
Door: Trudy en Jan, Op: 14-04-2007
Op de valreep nog even een stukje schrijven in het gastenboek. We staan op het punt te vertrekken nu we het hele huis weer spik en span gemaakt hebben. Dit maakt het moeilijk om dit prachtige Chalet te verlaten. Het is zo sfeervol en comfortabel ingericht! We hebben heerlijk genoten van de piste`s en het prachtige weer. We wensen jullie hier nog vele mooie momenten! Bedankt voor de fijne week samen en voor jullie vriendschap!
Door: Familie Lindeboom,, Op: 31-03-2007
Onze eerste skiervaring is er gelijk een om nooit meer te vergeten! Onze kinderen hebben er een prachtig gouden trofee aan overgehouden, en ik een mooie blauwe op mijn rechter bil. Een prachtig huis, mooi weer, goed gezelschap, wat wil je nog meer! Bedankt!
Door: Familie van Kruistum,, Op: 17-02-2007
Het was een reuze gezellige week op een toplokatie in een heerlijk huis. Het uitzicht is prachtig. Ook niet skiërs kunnen genieten van het skitafereel op de oefenweide. Veel sneeuw gehad en mist, maar als toetje kregen we de laatste dag volop zon. Genieten, genieten!
Door: Ruben, Op: 23-12-2006
Nou, dat was het alweer! Onze eerste week in ons spiksplinternieuwe Xieje! Wij waren de gelukkigen om het in te mogen 'wonen', en ik weet zeker dat de gezinnen na ons evenveel plezier zullen beleven in dit fantastisch mooie en luxe huis. Ieder zijn eigen badkamer, joepie wat een luxe! We hebben super geskied en de week ging veel te snel voorbij. Mam en Ruud, ontzettend bedankt voor deze geweldige week in dit 'droomhuis'.

  Bereken uw chalet



  Toevoegen aan gastenboek

Naam
E-mail
Bericht
Reken astublieft de som uit: 2 + 6 =