De betrouwbaarheid van Luxe Chalets Oostenrijk

Ruud en Gerda Manon

Een portie gezonde achterdocht bij het boeken van een vakantie via internet is verstandig en noodzakelijk. In deze tijd, waarin betrouwbaarheid en veilig zaken doen in vanzelfsprekende zaken volkomen zoek is, krijgen ook wij te maken met een dosis ‘gezonde' achterdocht betreffende de verhuur van onze Luxe Chalets in Oostenrijk.

Wij begrijpen dit volkomen en wij zetten daarom enkele zekerheidspunten voor u op een rij. Ook vertellen wij graag wie wij zijn en wat wij doen. Als u hierna nog twijfels heeft aarzel dan niet ons te bellen voor persoonlijk contact. Ook voor ons is vertrouwen in onze gasten namelijk essentieel. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Ruud en Gerda Manon Blom- Glas met een gezamelijke liefde voor Oostenrijk en wintersport en wandelen en fietsen;)

In 2000 zijn we gestart met de bouw van een klein chalet in Königsleiten. Na enkele jaren dijde ons samengestelde gezin van 5 kinderen behoorlijk uit met schoon-zonen en -dochters, en werd de ruimte te klein. We ruilden het oude Xieje voor het huidige Xieje in en zoals vele mooie dingen tegelijk komen, liep Ruud vlak voor de oplevering tegen een toplocatie aan in Bramberg. Dit resulteerde na veel wikken wegen en rekenen in de onverwachte realisatie van Chalet Brammetje.

Ondernemers achtergrond

Je kan ons gerust echte ondernemers noemen. Tot eind 2009 runde Ruud, samen met zijn broer, in de Noord-Hollandse plaats Heiloo de Exclusieve Herenmodezaak Blom. De herenmodezaak, ooit opgezet en gestart door Blom senior, werd na 39 jaar verkocht.
 
Ik, Gerda Manon, heb een para- medische achtergrond. Jarenlang werkte ik op de Bloedbank Noord Holland Noord, runde een eigen praktijk op het gebied van voetreflexmassage en oosterse filosofie, en organiseer tegenwoordig vitaliteitsdagen in Egmond-Binnen en in Oostenrijk over welke stappen je zelf kunt zetten voor een optimale gezondheid.  

Wat wil de huidige vakantieganger?

We proberen steeds opnieuw te denken vanuit de vakantieganger. Jarenlang huurden wij tijdens onze vakanties verschillende accommodaties waar zoveel aan te verbeteren was dat we dit echt als uitdaging zijn gaan zien.
We zijn ons meer en meer gaan verdiepen in de verhuur van vakantiewoningen in oostenrijk en in wat er in de vakantiegangers leeft. En dit blijven we waar we kunnen aanpassen en verbeteren. 

De Oostenrijkse (verhuur) wet en onze gegevens

Wij verhuren via de Oostenrijkse wet, en onze gegevens staan als volgt te boek:

Blom Rudolf und Glas Geertruida, Steuernummer: ATU62462748

Dit kunt u navragen bij onze volgende contacten:
 
Finanzamt St. Johann Tamsweg Zell am See
Brucker Bundestr 13
5700 Zell am See
Tel. 0043 6542780 

Accountantburo Prodinger
Contact persoon: Christop Magauer
Zellerstrasse 2
Mittersill
0043 65626296

Bankrelatie:
Raiffeisenbank Bramberg
Contactpersoon: Helmutt Bacher
0043 65667217 

Verder kunt u mij vinden op mijn eigen website waar ik schrijf onder mijn tweede naam  Manon. 

Als u nog steeds twijfelt aan onze integriteit schroom dan niet ons te bellen. Wij ervaren persoonlijk contact als zeer prettig daar ook wij te maken hebben met vertrouwen in onze gasten. We zijn te bereiken onder nummer:  +31 (0) 6 22276117.  Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar.

We hopen u in te toekomst als gast te mogen begroeten voor een onvergetelijke vakantie!