Chalet Brammetje in de zomer

Ben je op zoek naar een fantastische locatie voor je zomervakantie? Waar je zowel actief kunt zijn én eindeloos onthaasten? Dan heb je nu de perfecte plek gevonden! 

Zonnige balkons, ontstressen en je boek...

Met een pot vers gezette koffie en een stapel boeken installeer je je met een voldane zucht in je zonnestoel. Gisteren heb je de Krimmler waterval beklommen, en vanmorgen na het ontbijt je gezin uitgezwaaid op de mountainbike. Deze dag is voor jou, heerlijk! 

Indrukwekkende roofvogels én paraglyders voor je neus

Je zit midden in het natuurgebied Hohe Tauern waar (ongevaarlijke) gieren met een enorme spanwijdte nestelen. Op de thermiek van de wind zweven en cirkelen zij vanuit het dal recht voor je neus omhoog. Ook de paraglyders maken gebruik van de thermiek en op mooie dagen zweven de gekleurde schermen over Chalet Brammetje heen en kan je ze bijna raken.  

Spectaculaire uitzichten en speelruimte voor de kids...

Chalet Brammetje ligt aan alle kanten vrij en kijkt naar alle windrichtingen spectaculair uit. Het Chalet heeft grote raampartijen en zonnige balkons en terrassen. In de grote achtertuin met grasveld en terras kunnen je kinderen tennissen en voetballen. En onderwijl opent je man een goede fles wijn, maak jij een kaasplankje klaar en settelen jullie je onder de parasol op het terras. Genietend van de rust... de schitterende uitzichten..... en de capriolen van je kinderen. 

Iedere slaapkamer een eigen badkamer... 

De slaapkamers hebben allemaal hun eigen badkamer Neem hier een kijkje in de slaapkamers en je gebruikt die slaapkamers die jullie nodig hebben. De prijs gaat vanaf 2 slaapkamers* en je kan zelf aangeven welke slaapkamer je wilt.

Wat is er allemaal te doen bij Chalet Brammetje?

Waar denk jij aan bij je zomervakantie in Oostenrijk? Aan de natuur en rust?
Aan wandelen en mountainbiken? Paragliden, golfen, zwemmen, er met de kinderen op uit? Vanuit Chalet Brammetje kan het allemaal. Je kunt zelfs rodelen in de zomer en surfen op de rivier.....
BRAMBERG IN DE ZOMER

Met zijn hoevelen kan je in Brammetje?

In Chalet Brammetje heb je 5 slaapkamers en 5 badkamers en kan je met 10 volwassenen en 2 jeugd en 2 babys terecht. 

En als je met minder personen bent?

En of je nou met je eigen gezin op vakantie wilt, of samen met het gezin van je zus en broer, Chalet Brammetje is ideaal voor een zowel kleiner als groter gezelschap. Je huurt het aantal slaapkamers die je nodig hebt en de rest sluiten we af. Dat scheelt in kosten en onze Sylvia in schoonmaaktijd. 

Adres en alle comfort

Ben je enthousiast geworden en wil je dit jaar je zomervakantie vieren in Chalet Brammetje? 

CHECK EN BEREKEN

ADRES EN comfort

"Chalet Brammetje is een rookvrij chalet.
Honden zijn niet toegestaan." 

  Bereken uw chaletInrichting Brammetje

Gezellige eettafel

Sfeervolle houtkachel

Sfeervolle inrichting

5 ruime slaapkamers met eigen badkamers

Ontbijt op het balkon

Heerlijke achtertuin

Speelruimte voor de kinderen in de besloten achtertuin