Chalet Brammetje in de winter

Sneeuwzekerheid en dicht bij de gondel

Wakker worden bij Chalet Brammetje en worden overrompeld door uitzichten met dik besneeuwde bergtoppen. Je doucht in je eigen badkamer en hebt alle tijd om op tijd in de sfeervolle woonkamer te zijn. De geur van de door de warme bakker bezorgde broodjes komt je tegemoet als je naar de eettafel loopt. Eerst lekker ontbijten met de hele familie die uitgerust binnendruppelt. Je kijkt op je horloge. Over een uur staat de taxi voor de deur om jullie bij de gondel af te zetten voor opnieuw zo'n heeeeerlijke dag....

Warme skischoenen en afsluitbare skikast

Iedere ochtend stap je in je verwarmde skischoenen, haal je de ski's en boards uit de handige skikast en zet je de spullen zo in de taxi die je op jouw tijd komt halen. Lees hier alles over de handige taxi service. 

3 skigebieden en de wandelpaden voor de deur    

De ski- en wandel mogelijkheden vanuit Chalet Brammetje zijn zeer uitgebreid. Door 3 skigebieden zo dichtbij heb je iedere dag de keuze waar te gaan skiën. Wil je knallen? Wil je vandaag in de buurt blijven van je lessende kinderen, maar toch uitdagende baantjes trekken? En willen opa en oma lekker wandelen maar vinden ze het ook fijn om samen met jullie te lunchen bij de piste? Het kan allemaal. Lees er alles over op Skien in Bramberg

Chalet Brammetje voor een groot of kleiner gezelschap

Chalet Brammetje heeft kwaliteitsbedden voor 
4-10 volwassenen met extra lengte
2 jeugd tot +/- 10 jaar
2 baby/peuters  
verdeeld over 2-5 slaap- en badkamers

Minder Personen | Lagere prijs

Ben je met 4 of 5 personen en wil je toch graag lekker ruimte om je heen? 
Zowel voor een familie of vriendengroep als kleiner gezelschap is Chalet Brammetje uitermate geschikt. Je betaalt naar het gebruik van de slaapkamers (buiten de schoolvakantie). Ben je enthousiast geraakt? Maak dan snel een kosten berekening:  

Check en bereken

Chalet Brammetje is een rookvrij Chalet

Huisdieren zijn niet toegestaan
 

  Bereken uw chalet  klik hier

Ben je in de winter gebonden aan de schoolvakanties?

En bemerk je hoe snel alles vol zit? Bij ons begint het boekseizoen voor de winter 2019/20 vanaf 1 december 2018. Dus boek gerust alvast een jaar vooruit de schoolvakantieweek die je wilt. Klik op de link voor de beschikbaarheid van beide chalets. 


klik hier
Chalet Brammetje

5 slaapkamers met eigen badkamers

Sfeervolle inrichting Brammetje

Een glas wijn bij de houtkachel

Robuuste eettafel

Ruime keuken

5 ruime slaapkamers met eigen badkamers

Schitterende uitzichten

Zonnig balkon