Golfen in Tirol en Salzburgerland

Golfen in Oostenrijk is voor de golf en natuurliefhebber echt een feest: de prachtige banen verscholen in de lieflijke dalen en heuvels van Tirol en het Zalsburgerland hebben op alle niveau`s een uitdaging in petto. Oostenrijk is in 2005 niet voor niets uitgeroepen tot 'Undiscovered Golfdestination of the Year'. De jury van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) gaf het alle lof met de woorden: "Golfland Oostenrijk is de ontdekking van het jaar, en de reisbestemming van de toekomst!"

De golfbanen in Mittersill en Zell am See

Op 20 minuten rijden vanaf Bramberg (+half uur vanaf Konigsleiten) ligt de 18-holesbaan van Mittersill in het Pinzgautal, op een half uur (+ half uur vanaf Konigsleiten) de twee v18-holesbanen in Zell am See in het Zillertall. Ook Kitsbuhel heeft een prachtige golfbaan en ligt een uurtje weg bij Bramberg (+ half uur vanaf Konigsleiten).
Nieuw vanaf 2014: de golfbaan in Fugen, Zillertall, een uur verwijderd van Bramberg (minus - een half uur vanaf Konigsleiten).

Afwisseling genoeg voor de golfer die elke dag een andere course wil uitproberen.

Chalet Brammetje en Chalet Xieje behoren tot een prachtige uitvalsbasis voor de golfliefhebber. De idyllische ligging en de luxe van Chalet Brammetje en Chalet Xieje zorgen voor en na het golfen, voor de broodnodige ontspanning.

Golfbaan Mittersill 

Golfbaan Zell am See

Golfbaan Kitbuhel

Golfbaan Zillertall